1/1

Abel Sandoz Dining Facility

 

University of Nebraska - Lincoln

Able Sandoz Dining Facility and exterior courtyard is designed to accommodate events for as many as 550 people. The courtyard has an underlying linear concept accentuating the long space which is surrounded on all four sides by campus dining and residence hall buildings. The space includes an Ipe wood deck, a sunken accessible lawn area, a water trough complete with stormwater collection wiers, and long linear precast concrete seat walls that are illuminated at night with a soft ‘Cornhusker Red’ glow. Landscape plantings, specifically chosen for low maintenance, are incorporated to soften the space and provide privacy. Five Maple trees vertically divide the space lending future privacy from residence windows above, and reflecting the school’s colors in the fall.

Client & Collaborators

University of Nebraska

ESG

Related Projects

let's connect

Have a question about our services or want more information? Please get in touch. We look forward to hearing from you!

Thanks for submitting!